21. november 201621. november 2016

Novemberaksjon for Jakobs hus

Novemberaksjon for Jakobs hus

50000 kr

Campaign Target

1

Donations
Innsamlet
4% 48000 kr to go

Det flotte stedet, rehabiliteringssenteret for barn Jakobs hus, trenger hjelp. De har fått noen krav fra barnevernet her i Colombia (ICBF) for å kunne beholde lisensen til å drive arbeidet videre. Dette er blant annet et gjerde rundt hele gården, innvendig tak over kjøkken, ny kokeplate, sykerom for barna og diverse andre artikler til dagligbruk slik som nye hårbørster, sko, såper og vaskeremedier. Denne lisensen avgjør om de får lov til å ha barn der eller ikke, uten lisens må barna reise, med lisens kan de få muligheten til å hjelpe enda flere barn.

Utfordringen har to sider, tid og penger. Fristen fra barnevernet går ut allerede 24.11. Men Jakobs hus kan ikke begynne arbeidet før de har fått inn noen penger til å kjøpe materialer til å blant annet bygge gjerde og innvendig tak. De jobber iherdig med å få samlet inn penger til å starte, og dersom de får begynt på oppgavene får de utsatt fristen til å møte kravene.

Hvis du har mulighet og lyst til å hjelpe kan du gi ditt bidrag her på denne siden. Små eller store gaver, alle gaver mottas med stor takknemlighet! Del gjerne denne linken og spre budskapet til flest mulig, da både tid og penger er en utfordring. Tusen takk for all hjelp, og støtte!

Denne aksjonen er i samarbeid med og godkjent av Misjonskirken Norge. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.