MANN søndag KVELD 28/1

MANN søndag KVELD 28/1

Vi ønsker velkommen til første MANN SØNDAG KVELD i 2024! 
ØYSTEIN ARONSEN var ungdomspastor i Skien Misjonskirke på 90-tallet, og gjennom det var han med på å forme en stor ungdomsgenerasjon. Øystein lærte denne ungdomsgenerasjonen blant annet om kraften i musikken til Larry Norman, og tok kirken på alvor ut i byen. I dag er han prest i Gjerpen kirke.
Denne kvelden skal vi ha en samtale med Øystein om hva som drev han, hvordan han ser tilbake på deler av sin reise, litt om tro og tvil, litt om livets motbakker, hva som står fast og hva han tenker om kirke i 2024. I tillegg skal han, sammen med musikervenner, synge Larry Norman låter for oss. 
Det kommer til å bli en kveld du ikke kommer til å glemme!

Link til arrangementet på Facebook: MANN SØNDAG KVELD – Øystein Aronsen/Musikken & Livet | Facebook