KONFIRMANT 2023/2024??

KONFIRMANT 2023/2024??

DU er så velkommen til å være konfirmant

i Skien misjonskirke!

Lurer du på å være konfirmant i Skien misjonskirke? SÅ bra, vi vil gjerne ha deg og din familie med på laget.

I Skien Misjonskirke prioriterer vi konfirmantarbeidet høyt og vi har et skikkelig bra opplegg til ungdommene og til deres foresatte. For ja, vi har også tilbud til de foresatte i form av temasamlinger, foreldremøter og invitasjon til gudstjeneste.

Vi møtes annenhver tirsdag fra 16.00-17.30.
Opplegget kobler kristen tro med ungdommers hverdag og virkelighet. Det legges vekt på å lære gjennom opplevelse, oppdagelse og inntrykk. Det er lagt opp slik at det også skal passe deg som ikke er vant med å gå i kirka til vanlig. Ingen krav til tro, dåp eller menighetstilknytning. I tillegg har vi stort fokus på det sosiale. Vi har leker, konkurranser, mat og masse gøy!

Helga 10-12 november drar vi på konfirmantleir til Vegårshei. Leiren arrangeres på det idylliske leirstedet Vegårtun. Der treffer vi andre konfirmanter fra andre misjonskirker. Virkelig ett av årets høydepunkt!
Vi reiser også på en kjempespennende tur som vi håper vil sette spor for livet. En tur hvor du kan lære mer om deg selv og om verden. Hvor og når vi reiser vil vi informere mer om til høsten.
Connect er menighetens ungdomsarbeid med en Happening hver fredag 20.00, med kafe, sosiale aktiviteter og mye mer. Vi ønsker at konfirmantene skal bli kjent med Connect. Derfor deltar konfirmantene på minst en fredagskveld i måneden, de blir også med på seks gudstjenester i løpet av året.

Konfirmasjon i SMK koster kr. 1950,- Dette dekker alt av kursmateriell, Bibel og leir. Utenlandsturen kommer i tillegg. Her vil vi legge til rette for dugnader som reduserer kostnaden. Økonomi skal ikke være begrensende for å kunne konfirmere seg i Skien misjonskirke. Har du utfordringer med å betale dette beløpet så finner vi en løsning

Påmelding www.checkin.no åpen fra 30 mai

Checkin — påmelding konf


Frist for påmelding: 05. september.
Kontaktperson Malin Malmgren-Johannessen
92618798 malin@skienmisjonskirke.no

Velkommen til informasjonsmøte 30. mai 18.00 i Skien Misjonskirke.

Følg gjerne arrangementet på Facebook!

Konfirmant i Skien misjonskirke??? | Facebook