G2 og Alle Sammen møte :)

G2 og Alle Sammen møte :)

Se jeg gjør noe nytt, sier Gud. Og se, vi prøver noe nytt i SMK 🙂 Første søndagen i mnd har du mulighet til å være med på to gudstjenester. Klokken 11.00 blir det «alle sammen» møte. Det er en gudstjeneste for alle generasjoner, med mye gøy og moro. Barna er delaktig og det settes stor fokus på nettopp dem.

Klokken 19.00 kjører vi på med G2. Det er et kveldsmøte med fokus på lovsang, relevant tale og fellesskap. Gudstjenesten er for alle, men vi ønsker spesielt å invitere Unge voksne. G2 skal være en boost inn i uka og måneden som ligger foran. Vi ønsker å inspirere til å leve ut troen i hverdagen, der du er 🙂

6. februar er vi så heldig å få besøk av Viggo Klausen både kl. 11.00 og 19.00. Han er en fantastisk forkynner som snakker sant om troen og livet. Han er relevant og har en egen evne til å inspirere. Vi gleder oss stort til besøk 🙂