Kirke der du bor…

Kirke der du bor…

Smittesituasjonen i Norge gjør at vi må ha strengere tiltak. Dette påvirker alle arrangementene i Skien Misjonskirke. Vi må dessverre avlyse alle arrangementer de neste fire ukene. Vi kommer til å ha noen digitale samlinger, så følg med 😊

Vi må igjen holde avstand og den kjente metern er et faktum, men vi kan fortsatt vise nærhet og godhet på andre måter. Send en sms eller et julekort, overrask noen med julekaker, be noen på gløgg ute rundt bålpanna, handle mat for noen, eller kanskje du kan måke naboens oppkjørsel?
Vi kan støtte lokale bedrifter og butikker i byen ved å handle lokalt.

Selv om vi ikke kan møtes mange i kirka, så kan vi allikevel være kirke der vi bor. I byen, i nabolaget, sammen med venner og familie. Vi kan være et lys i mørke for noen som synes livet er ekstra vanskelig akkurat nå.

Blir du med?