Bibel og kaffe, bønnemøter og formiddagsgudstjenester

Her følger informasjon om oppstart av bønnemøter og bibel og kaffe – samt et helt nytt tilbud om formiddagsgudstjenester:

Oppstart av Bibel og kaffe tirsdag 8. september kl. 11.30-13.30. Ta med niste! Vi serverer kaffe.

Første bønnemøte: Tirsdag 25. august kl. 11.00-12.00.

Siste tirsdag i hver måned, 29. sept, 27. okt og 24. nov, blir det formiddagsgudstjeneste med nattverd kl. 12.00 i Kirkesalen ifm Bibel og kaffe.

Vi følger smittevernreglene. Minst 1 meter avstand. Vi registrerer hvem som er tilstede, og informerer om at de som eventuelt skulle syke må ta kontakt med oss. Vi har antibac stående ved alle innganger og flere steder i bygget, og vi har begrensede områder å bevege seg på. Alle overflater blir spritet/vasket etter et arrangement. Vi ønsker at alle skal føle seg godt ivaretatt i kirka, også ang det som gjelder smittevern. På alle arrangementer i kirken fremover vil det kun være mulig å betale med Vipps.