Konfirmasjon i Skien misjonskirke neste år

Informasjonsmøte 9. juni kl 18.00. Hjertelig velkommen! Møtet blir mest sannsynlig digitalt pga Covid-19. Mer informasjon om dette, kommer når møtedagen nærmer seg. Meld din interesse for å delta på informasjonsmøtet til Torbjørn Glenna på 93 84 84 92, slik at vi kan vurdere hvordan vi skal gjennomføre møtet.

På informasjonsmøtet vil både kommende konfirmanter og foresatte få informasjon om konfirmasjonsåret og opplegget, og dere kan i etterkant bestemme om dette er noe du vil melde deg på.

Det er ikke noe krav til tro, dåp eller menighetstilhørighet for å stå til konfirmasjon i misjonskirken, og det er ikke noe som bekreftes ved å være med. Dette er et kurs i kristen tro for ungdommer som går over 8 måneder og avsluttes med festgudstjeneste første helga i mai 2021.

Dersom du ikke har mulighet til å bli med på informasjonsmøtet, men likevel er interessert, så ta kontakt med Torbjørn Glenna på telefon 93 84 84 92. Informasjonsmøtet er åpent for alle og dere kan gjerne ta med andre som dette kan være interessant for.