Konfirmasjon i Skien misjonskirke neste år

Konfirmasjon i Skien misjonskirke neste år

Informasjonsmøte 11. juni kl 20.00. Hjertelig velkommen!

Velkommen til et uforpliktende informasjonsmøte tirsdag 11. juni kl. 20.00. Her vil både kommende konfirmanter og foresatte få informasjon om konfirmasjonsåret og opplegget, og dere kan i etterkant bestemme om dette er noe du vil melde deg på. 

Det er ikke noe krav til tro, dåp eller menighetstilhørighet for å stå til konfirmasjon i misjonskirken, og det er ikke noe som bekreftes ved å være med. Dette er et kurs i kristen tro for ungdommer som går over 8 måneder og avsluttes med festgudstjeneste første helga i mai 2020. 

Dersom du ikke har mulighet til å bli med på informasjonsmøtet, men likevel er interessert, så ta kontakt med Torbjørn Glenna på telefon 93 84 84 92. Informasjonsmøtet er åpent for alle og dere kan gjerne ta med andre som dette kan være interessant for.