Bønnelinken

Bønnelinken

Av og til kan det være godt å komme til Jesus med det vi strever med. Har du lyst til at noen skal be for deg, eller kjenner du noen som trenger forbønn? Da vil vi anbefale deg å benytte deg av «Bønnelinken».

«Bønnelinken» er en bønnetjeneste der folk kan sende en sms til et nr, og så vil det bli anonymisert hvis det er ønskelig. Så blir det sendt ut en sms til ”bønnelinken” hvor de som har sagt ja til å være med i ”bønnelinken” får denne smsen (68 personer). De som har sagt ja til å være med i ”bønnelinken” ber minst et minutt for dette bønneemne når det passer. Ønsker du å være med i ”bønnelinken” sender du en sms til 93 84 84 92 ”jeg er med”. Er man blitt med men ønsker å trekke seg fra ”bønnelinken” sender du bare ”stopp bønnelink” så vil du bli tatt vekk ifra listen. Velkommen til å delta i ”bønnelinken” om det er å være med å be eller å bli bedt for.