Bli med på guttetur til Haukenæsodden

Bli med på guttetur til Haukenæsodden

Bli med på guttetur til Haukenæsodden med overnatting! Alle pappaer med sønner er invitert til å være med 🙂 Vi sover på madrasser inne – og hvis vi blir mange må kanskje noen sove under åpen himmel eller i telt. Vi fyrer opp griller – så ta med grillmat og et brød og pålegg til felles frokost. Ta også gjerne med noe digg som vi kan spise på kvelden, og gjerne en brus 🙂
Vi gleder oss til å leke sammen, spille volleyball, kubb, henge, fortelle morsomme historier og vitser – rett og slett ha en supernice stund sammen på Odden.
Håper du vil være med! Har du spørsmål, ta kontakt med Henning Thorsnes eller Martin Daland.
Det er viktig at du som kommer, melder deg på eventen https://www.facebook.com/events/2079847018723891/ eller sender en sms til 97549390 – slik at vi vet hvor mange som kommer (helst innen 5. september).