Menighetsweekend 2017

Årets menighetstur for Skien misjonskirke –  for både medlemmer av og venner av SMK – går som vanlig til Vegårtun. Og som vanlig ønsker vi at folk fra alle generasjoner vil være med!

I løpet av helgen kan du være sammen med både nye og gamle venner, og mulighetene til å bli bedre kjent med nye, er mange. Det vil bli mye fritid i løpet av helgen, der ting ”bare skjer; der vi leker, samtaler, ler – kanskje gråter, om det skulle være behov for det! Men det blir også planlagt program: noen fellessamlinger for alle, andre aldersinndelte, og også et seminar på lørdagen. Vi skal også ha et lørdagsshow på lørdag kveld, og det er det kjempegøy hvis du har planlagt noe på forhånd. Både voksne og barn oppfordres til å være med! Jo flere det er, jo mer gøy er det.

Vi ønsker deg derfor: Velkommen hjem! på menighetstur.
Påmelding og mer info finner du ved å klikke her!